JOGA delavnice in redna vadba

?O Katarininih joga delavnicah?

Triniti joga je sinonim za individualni pristop k vadbi joge, tudi v skupinskih vadbah. Prednost dajemo kvaliteti pred kvantiteto, zato pri nas vadimo le v majhnih skupinah. Ravno takšne bodo tudi naše tematske joga delavnice na Domačiji Lušina. V čudovitem objemu narave se bomo krepili, raztezali in sproščali. Vsaka v seriji poletnih delavnic bo imela svojo tematiko (od dinamične, sprostitvene, umirjene Yin joge, meditacije&pranayame, s poudarki na dihu ali na krepitvi določenega dela telesa). 
S pomočjo narave se bomo lažje povezali sami s seboj, našli svoj notranji fokus in umirili misli. Dvourne delavnice so idealna priložnost za kratek oddih od vsakdana in za nabiranje nove energije. Delavnice bodo primerne za vse, ki si želijo sprostitve in povezave s svojim telesom.

TERMINI DELAVNIC (klikni tu) 

Katarina se predstavi ðŸ‘©

“Joga mi pomeni povezavo s svojim telesom; da začutimo kaj nam sporoča in se ne odmikamo od njegovih opozoril. Ko se povežemo s telesom in dihom, nastane čarovnija (tok misli se ustavi, čas se upočasni, odprti smo za nove ideje). Joga je ravno zato več kot le fizična vadba in to je razlog, da me je osvojila. Mehkoba giba, sproščen dih – svoboda. Prek nje rastem, se spreminjam. Bolj kot jo spoznavam, bolj oblikujem svojo smer učenja (velik poudarek dajem čutenju telesa, na postavitvi položajev, glede na unikatnost vsakega telesa). 
Joga me je izbrala in vodila prek različnih tečajev pri nas, na Tajskem, v Angliji, na Hrvaškem, nazadnje pa sem se lani usmerila tudi v Tradicionalno tajsko masažo, ki je tesno povezana z jogo. 
Jogo želim približati ljudem, ki si želijo sprostitve, krepitve telesa in povezanosti s samim seboj. Predvsem pa ovreči mit, da je joga samo za gibčne (ravno nasprotno).”

?Cene delavnic joge ter redne vadbe?

?2-URNE JOGA DELAVNICE (V maju bodo delavnice ob petkih popoldan, od junija do avgusta pa ob sredah popoldan):

   30€/osebo za posamezno delavnico

   Paket 5 delavnic pa prejmete en gratis obisk

? REDNE URE JOGE OB SREDAH ob 18.30h (skupinska vadba od junija do avgusta) 
1 mesec vadbe / 4 obiski = 35€/osebo (zakup ur velja od dneva plačila + 37dni)

Paketna cena za 3 mesece (junij-avgust) = 90€/ osebo. 

Brezplačna predstavitvena vadba 5.6.2019 (18.30-19.30)

TUKAJ si lahko ogledaš urnik rednih vadb in delavnic

Prijavite se lahko na:

Telefon: 041 259 202
E-mail naslov: trinitijoga@gmail.com

Podatki za plačilo prek TRR 
Triniti joga, Katarina Hočevar s.p.
Podutiška 55, Ljubljana
Št.računa: Si 56 6100 0001 5229 929, Delavska hranilnica d.d.
V namen napišite ime in primek upravičenca ter naziv storitve.
Davčna: 83254366, nismo zavezanci za DDV
Matična številka: 6771726000