KRATKE DELAVNICE ZA STARŠE

KAKO SE ZNEBIMO STRAHCEV? Na delavnici o strahcih prejmete dovolj iz prakse učinkovitih tehnik, da boste lahko doma odpravili vse tiste strahce, ki prežijo na vašega malčka. Vse to boste lahko naredili skozi igro. Predstavljajte si učinkovito preživet čas z vašim malčkom z igricami, ki preverjeno odpravljajo strahove. Med igranjem spotoma rešite še problem, ki straši vašega otroka.

JEZEN JE. KAJ SEDAJ? Jeza in posledično izpadi besa je čustvo, ki ni zanemarljivo in ob neprimernem postopanju lahko obvladuje celotno družino. Kako postopati tako, da ne bomo preostri in ne premili. Ravno prav, da se otrok zave svojih dejanj in postane sposoben razsoditi kaj je boljše vedenje v takšnih situacijah, ko se pripetijo spet prihodnjič. Skozi igro mu lahko pomagate okrepiti njegovo in svojo čustveno moč.

ŽALOST IN ŽALOVANJE PRI OTROKU Proces žalovanja se odvija skoraj vsak dan tudi pri otroku, pa tega velikokrat sploh ne vemo. Kako prepoznati ta dogodek in otroku ustrezno pomagati boste izvedeli iz prakse njenega lastnega otroštva in trenutnega strokovnega dela z otroki. Poleg fizične smrti, ki je najbolj očiten sprožilec žalovanja je še veliko ostalih dogodkov, ki potrebujejo tovrstni pristop. Prepoznajte te situacije.

RAZKRIJMO NAJVEČJI POTENCIAL VAŠEGA OTROKA Ste vedeli, da obstajajo testi, s pomočjo katerih lahko odkrijemo največji potencial vašega otroka? Ste vedeli kaj so glavni znaki, ki kažejo na posamezni možni potencial in kako jih prepoznati? Poiščimo jih skupaj. Naj prejme prave smernice takrat, ko to najbolj potrebuje.

Na delavnici prejmete več različnih pristopov in tehnik, ki pomagajo pri posameznih izzivih. Obljubljamo vam, da boste domov odšli bogatejši za znanja, ki dokazano pomembno pozitivno vplivajo na otrokov razvoj osebnosti. V praksi jih v tujini izvajajo že več kot desetletje in v Sloveniji že več kot 3 leta. Torej sistem zares deluje. Prijave so obvezne, saj na delavnico sprejmemo največ 12 oseb. Če vam termin ustreza in vas tema neustavljivo privlači nas pokličite na 041 47 77 66 ali pišite na našo elektronsko pošto info@carobni-otroci.si.

CENA ZA OBISK DELAVNICE 30€
(DDV ni obračunan v skladu 94. členom, 1. odstavek z DDV-1)