Naše stranke o nas

Maja (Melbourn, Avstralija): “Agata! Sončne, vroče in lepe pozdrave iz Melbourna ? Hvala ker si mi odprla vrata v prelep svet konj, kot vidiš, tudi tukaj ne zdržim brez ?

Maja uživa na konjskem hrbtu v Melbournu (Avstralija)

 

Maruša (Škofja Loka): “Meni je izredno super, uresničile so se mi otroške sanje, da bi jahala in res je Tjaša ekstra prijazna, ki se posveti vsakemu jahaču posebej ?”

Manca (Škofja Loka): “V šoli jahanja se počutim super, ker tam se naučim veliko o konjih in jahanju. Učiteljica Veronika me je naučila že veliko. Ob njej mi je jahanje bolj dobro, to mi je pa zelo všeč.”

Katja (Škofja Loka): “Zelo rada pri vas jaham in prav vse mi je všeč od konjev do inštruktorjev?”

Lea in Tina (Škofja Loka): “Na Domačiji Lušina, kjer se izvaja jahanje oziroma druženje s konji in ostalimi živalmi je res prijetno. Osebje, ki deluje na domačiji je zelo pozitivno naravnano predvsem pa znajo prisluhniti vsakemu posamezniku. Želiva si, da bi taki ostali, saj pravzaprav nimajo kaj dodati.”

Lea in Dim

Pika (Ljubljana): “Učitelji so mi zelo všeč, konji pa še bolj. Najboljša je Bajadera, od učiteljev pa Tjaša. Komaj čakam, da naredim pri Tjaši izpit in začnem jahati čez manjše ovire.”

Pika z Guštijem

 

Mirjam (Rim, Italija): “Rada bi se zahvalila tebi Agata, Tjaši in Veroniki za lepo izkušnjo, ki sem jo delila z vami in z vašimi konji. Čeprav je v Sloveniji skoraj nemogoče biti daleč od narave, nisem nikoli živela v bližini živali, zato je bil čas, ki sem ga preživela z Dimom, Indijem in Barsonijem zame nekaj posebnega. Hvala vsem.”